Arsye në anglisht

Përkthim: arsye, Fjalor: shqip » anglisht

reason, ground
arsye në anglisht

Përkthime shtesë: arsye

reason, why, cause, reasons, therefore

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: arsye

reason
 • arsye
 • shkak
 • hak
 • mend
 • themel
 • bazë

why
 • arsye
 • arësye

cause
 • shkak
 • arsye
 • kauzë
 • çështje
 • arësye
 • tharm

sense
 • kuptim
 • ndjenjë
 • sens
 • ndjesi
 • arësye
 • arsye

argument
 • argument
 • arësye
 • arsye
 • diskutim
 • përmbledhje
 • temë

motivation
 • shkak
 • arsye
 • arësye

account
 • llogari
 • shkak
 • llogaritje
 • llogari në bankë
 • leverdi
 • arsye

nous
 • intelekt
 • arësye
 • mend
 • arsye

justification
 • justifikim
 • arsye
 • shfajësim
 • përligjje
 • arësye

justice
 • drejtësi
 • e drejtë
 • arësye
 • arsye

motive
 • motiv
 • arësye
 • arsye
 • shkak
 • shkas

occasion
 • rast
 • arësye
 • rrethanë
 • arsye
 • shkak

matter
 • çështje
 • lëndë
 • material
 • thelb
 • përmbajtje
 • arsye

spring
 • pranverë
 • burim
 • kërcim
 • elasticitet
 • sustë
 • arsye

plea
 • lutje
 • lypje
 • kërkim
 • shfajësim
 • justifikim
 • arsye

consideration
 • konsideratë
 • vëmendje
 • peshim
 • interesim
 • gjykim
 • arsye

place
 • vend
 • vendbanim
 • banesë
 • shtëpi
 • qytet
 • arsye

Fjalë të ngjashme: arsye

arsye fjalor gjuhësor anglisht, arsye subjektive, arsye dhe ndjenje, arsye per azil, arsye skam, arsye dhe ndjenja, arsye në anglisht

Përkthime

arrë në anglisht - nut, walnut, nit, the nut
arsim në anglisht - education, educational, the education, educated, breeding, upbringing
art në anglisht - workmanship, arts, art the, the art, art
arteria në anglisht - artery
grumbull në anglisht - batch, pile, heap, cluster, aggregation

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Arsye në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: reason, ground, reason, why, cause, reasons, therefore