Vend në anglisht

Përkthim: vend, Fjalor: shqip » anglisht

place, seat, country
vend në anglisht

Përkthime shtesë: vend

location, country, place, spot, seat

Fjalë të ngjashme

Gjuhë të tjera

Sinonime & Përkthime: vend

country
 • vend
 • atdhe
 • fshat
 • vis
 • krahinë
 • fushë

place
 • vend
 • vendbanim
 • banesë
 • shtëpi
 • qytet
 • krahinë

seat
 • vend
 • ndenjëse
 • vatër
 • karrige
 • vendqëndrimi
 • shalë

nation
 • komb
 • popull
 • vend
 • fis
 • shtet

location
 • vend
 • vendosje
 • instalim
 • pozicion
 • truall
 • ngastër

land
 • tokë
 • vend
 • dhe
 • terren
 • të thatë
 • truall

spot
 • vend
 • pikë
 • njollë
 • spërkë
 • puçërr

station
 • stacion
 • vend
 • ndalesë

region
 • rajon
 • vend
 • krahinë
 • vis
 • qark
 • rreth

course
 • kurs
 • lëndë
 • rrjedhë
 • orientim
 • drejtim
 • vend

native land
 • vendlindje
 • atdhe
 • vend

terrain
 • tokë
 • vend
 • truall

part
 • pjesë
 • rol
 • hise
 • anë
 • vend

stead
 • vend
 • tokë

territory
 • territor
 • vend
 • trevë

job
 • punë
 • vend
 • vend pune
 • detyrë
 • gjë
 • përfundim

ground
 • terren
 • tokë
 • bazë
 • dhe
 • fushë
 • vend

neck
 • qafë
 • grykë
 • lëfyt
 • jakë
 • grykë pusi
 • vend

room
 • dhomë
 • vend
 • sallë
 • odë
 • lokal

space
 • hapësirë
 • vend
 • kozmos
 • boshllëk
 • gjatësi
 • largësi

point
 • pikë
 • presje
 • çështje
 • çast
 • vend
 • shkallë

position
 • pozicion
 • pozitë
 • gjendje
 • vend
 • vendndodhje
 • post

post
 • post
 • postim
 • hu
 • shtyllë
 • bori
 • vend

locus
 • vend gjeometrik
 • pozicion i një geni
 • vend

diggings
 • minierë
 • banim
 • vend
 • rajon

clime
 • klimë
 • vend

receptacle
 • thes
 • enë
 • vazo
 • konteiner
 • vend
 • depozitë

Fjalë të ngjashme: vend

vend fjalor gjuhësor anglisht, vend pune arkitekt, venda valet, vend pune, vend pune jurist, vend pune ne fier, vend në anglisht

Përkthime

ndërtoj në anglisht - build, carve, construct, erect, throw up
vdes në anglisht - die, perish, dies, dying, crave
vegël në anglisht - gadget, tool, utensil, utility, instrument
vendim në anglisht - decision, resolution, verdict, ruling, judgment
vendlindje në anglisht - home, birthplace, native land, home country, homeland

Fjalë të rastësishme

Fjalë të rastësishme (shqip/anglisht)


Vend në anglisht - Fjalor: shqip » anglisht
Përkthime: place, seat, country, location, country, place, spot, seat