Arsye në lituanisht

Përkthim: arsye, Fjalor: shqip » lituanisht

Gjuha burim:
shqip
Gjuha e synuar:
lituanisht
Përkthime:
žemė, priežastis, protauti, mąstyti, motyvas, sausuma, priežasties, iš priežasčių
Arsye në lituanisht
Fjalë të ngjashme
Gjuhë të tjera

Fjalë të ngjashme: arsye

arsye subjektive, arsye dhe ndjenje, arsye per azil, arsye skam, arsye dhe ndjenja, arsye fjalor gjuhësor lituanisht, arsye në lituanisht

Përkthime

  • arrë në lituanisht - sėklidė, riešutas, veržlė, riešutų, veržlės, veržlę, nut
  • arsim në lituanisht - švietimas, ugdymas, švietimo, išsilavinimas, mokymas
  • art në lituanisht - menas, dailė, meno, Art, dailės, meną
  • arteria në lituanisht - arterija, arterijų, arterijos, širdies, arterijoje
Fjalë të rastësishme
Arsye në lituanisht - Fjalor: shqip » lituanisht
Përkthime: žemė, priežastis, protauti, mąstyti, motyvas, sausuma, priežasties, iš priežasčių