Know на български език

Превод: know, Речник: английски » български

зная, знака
know на български език

Свързани думи

Преводи

knotty на испански език - espinoso, nudoso, intrincado
knout на немски език - knute
know-all на български език - всезнайко
know-how на немски език - fachwissen, know-how, sachverstand

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Know на български език - Речник: английски » български
Преводи: зная, знака