Акции на албански език

Превод: акции, Речник: български » албански

Изходен език:
български
Целеви език:
албански
Преводи:
aksioneve, të aksioneve, bursës, aksioneve të, Stock
Акции на албански език
Други езици

Свързани думи: акции

акции на приносител, акции от цска, акции на цска cena, акции цска, акции цска цена, акции езиков речник албански, акции на албански език

Преводи

  • акустика на албански език - akustikë, Acoustics, akustika, akustikë të, akustike
  • акциз на албански език - taksë indirekte, akcizës, akciza, akcizë, e akcizës
  • акционер на албански език - pjesëtar, aksioner, aksionar, aksioneri, aksionari
  • акър на албански език - akër, acre
Случайни думи
Акции на албански език - Речник: български » албански
Преводи: aksioneve, të aksioneve, bursës, aksioneve të, Stock