Датчик на албански език

Превод: датчик, Речник: български » албански

sensor, Sensori, sensor të, sensorit, ndjesor
датчик на албански език

Други езици

Свързани думи: датчик

датчик езиков речник албански, датчик за влажност, датчик на хол, датчик за осветеност, датчик за налягане, датчик колянов вал, датчик на албански език

Преводи

дар на албански език - dhuratë, dhuratave, gift, dhurata, dhuratë e
дарение на албански език - dhurim, donacion, donacioni, dhurimi, donacion i
дача на албански език - dacha, dacha e
два на албански език - dy, me dy, dy të, e dy, të dy
здраве на албански език - shëndetësor, shëndetësore, shëndetin, shëndetit, shëndeti, shëndet

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Датчик на албански език - Речник: български » албански
Преводи: sensor, Sensori, sensor të, sensorit, ndjesor