Лорд на албански език

Превод: лорд, Речник: български » албански

bluaj
лорд на албански език

Допълнителни преводи: лорд

lord, zotëria, zoti, zotëria e

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: лорд

лорд езиков речник албански, лорд ъф дъ денс билети, лорд бельо, лорд байрон, лорд евгени минчев, лорд волдемор, лорд на албански език

Преводи

лопата на албански език - lopatë, lopatën, heq me lopatë, lopatë metalike, hap me lopatë
лопатка на албански език - vozis, të vozis, pallë, vozit, vozitje
лоцман на албански език - pilot, piloti, pilot i, pilot të, pilote
лош на албански език - keq, e keqe, i keq, keqe, këqija, lig
полимер на албански език - polimer, polymer, polimeri, polimeri i, polimer të

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лорд на албански език - Речник: български » албански
Преводи: bluaj, lord, zotëria, zoti, zotëria e