Бактерии на английски език

Превод: бактерии, Речник: български » английски

bacteria
бактерии на английски език

Допълнителни преводи

bacteria, bacterial, of bacteria, the bacteria

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

бактерии езиков речник английски, бактерии в носа, бактерии в ануса, бактерии на ток, бактерии в урината, бактерии презентация, бактерии на английски език

Преводи

базел на английски език - basel, basle, the basel, bale
базилика на английски език - basilica, a basilica, basilica of, the basilica
бактериология на английски език - bacteriology, the bacteriology, bacteriology`
бакшиш на английски език - tip, perks, gratuity, baksheesh, perquisite
възпоминание на английски език - commemoration, remembrance, reminiscence, commemoration of, the commemoration

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бактерии на английски език - Речник: български » английски
Преводи: bacteria, bacteria, bacterial, of bacteria, the bacteria