Блокада на английски език

Превод: блокада, Речник: български » английски

blockade
блокада на английски език

Допълнителни преводи

blockade, a blockade, blockade of, blockage, the blockade

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

blockade
  • блокада

Свързани думи

блокада езиков речник английски, блокада 1998, блокада на софия от сряда, блокада филм, блокада руски филм, блокада imdb, блокада на английски език

Преводи

близнял на английски език - bliznyal, slug
блок на английски език - block, bloc, unit, a block, building, pulley
блокировка на английски език - interlock, blocking, locking, lock, interlocking, blockage
блондин на английски език - blonde, blond, plava
млад на английски език - young, youthful, a young, younger, the young, youth

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Блокада на английски език - Речник: български » английски
Преводи: blockade, blockade, a blockade, blockade of, blockage, the blockade