Водопроводчик на английски език

Превод: водопроводчик, Речник: български » английски

plumber
водопроводчик на английски език

Допълнителни преводи: водопроводчик

plumber, a plumber, the plumber, plumbing

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: водопроводчик

plumber
  • водопроводчик

Свързани думи: водопроводчик

водопроводчик езиков речник английски, водопроводчик плевен, водопроводчик варна, водопроводчик перник, водопроводчик русе, водопроводчик пловдив, водопроводчик на английски език

Преводи

водопад на английски език - waterfall, fall, falls, a waterfall, the waterfall, cataract
водопровод на английски език - plumbing, aqueduct, piping, water main, conduit
водорасли на английски език - algae, seaweed, algal, seaweeds, kelp, alga
вожд на английски език - chief, leader, chieftain, ruler, warlord, louse
езеро на английски език - lake, the lake, a lake, pond, lake of, loch

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Водопроводчик на английски език - Речник: български » английски
Преводи: plumber, plumber, a plumber, the plumber, plumbing