Геноцид на английски език

Превод: геноцид, Речник: български » английски

genocide
геноцид на английски език

Допълнителни преводи: геноцид

genocide, of genocide, genocidal, a genocide

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: геноцид

genocide
  • геноцид

Свързани думи: геноцид

геноцид езиков речник английски, геноцид над арменците, геноцид определение, геноцид над българи разкрит от проф. георги василев , геноцид армян, геноцид любомир шопов, геноцид на английски език

Преводи

генетика на английски език - genetics, genetic
гений на английски език - genius, a genius, the genius, genius of
география на английски език - geography, the geography
геодезия на английски език - geodesy, surveying, geodesy shall, the geodesy
гримаса на английски език - grimace, face, a grimace, grimaced, a face, pout, mow

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Геноцид на английски език - Речник: български » английски
Преводи: genocide, genocide, of genocide, genocidal, a genocide