Гризачи на английски език

Превод: гризачи, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
rodent, rodents
Гризачи на английски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: гризачи

гризачи ултразвук, гризачи с ценна кожа, гризачи в южна америка, гризачи вредители, гризачи в българия, гризачи езиков речник английски, гризачи на английски език

Преводи

  • грива на английски език - mane, ruff, crest, a mane
  • гриза на английски език - filth, fret, gnaw, nibble, the fret, a fret
  • грим на английски език - greasepaint, makeup, make, make up
  • гримаса на английски език - pout, mow, grimace, face, a grimace, grimaced, a face
Случайни думи
Гризачи на английски език - Речник: български » английски
Преводи: rodent, rodents