Лист на английски език

Превод: лист, Речник: български » английски

leaf
лист на английски език

Допълнителни преводи: лист

sheet, leaf, page, plate, sheet of

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: лист

leaf
 • лист
 • листо
 • шума
 • метален лист
 • метална пластинка

sheet
 • лист
 • чаршаф
 • тънък пласт
 • печатна кола
 • вестник
 • брошура

plate
 • плоча
 • табела
 • плака
 • чиния
 • плочка
 • лист

page
 • страница
 • лист
 • паж
 • прислужник

web
 • мрежа
 • паяжина
 • тъкан
 • клопка
 • капан
 • лист

Свързани думи: лист

лист езиков речник английски, лист за отговори, лист за рисуване, лист за отговори матура, лист за писане, лист на мьобиус, лист на английски език

Преводи

камък на английски език - stone, rock, a stone, stones
лисица на английски език - fox, a fox, the fox, foxes
листна на английски език - leaved, leaf, leaves, crown, foliage
листо на английски език - leaf, a leaf, the leaf, leafage, foliage

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Лист на английски език - Речник: български » английски
Преводи: leaf, sheet, leaf, page, plate, sheet of