Метрика на английски език

Превод: метрика, Речник: български » английски

metrics
метрика на английски език

Допълнителни преводи: метрика

metrics, metric, a metric, the metrics

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: метрика

metrics
  • метрика

Свързани думи: метрика

метрика езиков речник английски, метрика google analytics, метрика щенка, метрика yandex, метрика литература, метрика значение, метрика на английски език

Преводи

метод на английски език - method, process, way, a method, the method, mode
методология на английски език - methodology, method, a methodology, the methodology, methodologies
метрическия на английски език - metric, metrical, a metric, metrics
метроном на английски език - metronome, a metronome, the metronome, a metronome and
патица на английски език - duck, a duck, ducks, the duck

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Метрика на английски език - Речник: български » английски
Преводи: metrics, metrics, metric, a metric, the metrics