Монолит на английски език

Превод: монолит, Речник: български » английски

Изходен език:
български
Целеви език:
английски
Преводи:
monolith, Brick, Monolit, Monolyth, monolith building
Монолит на английски език
Свързани думи
Други езици

Синоними & Преводи: монолит

monolith
  • монолит

Свързани думи: монолит

монолит софия ад, монолит сливен, монолит пловдив, монолит софия, монолит габрово, монолит езиков речник английски, монолит на английски език

Преводи

  • монография на английски език - monograph, treatise, a monograph, the monograph, monography
  • монокли на английски език - monocle, monocles, monoculars, a monocle
  • монолог на английски език - monologue, soliloquy, a monologue, the monologue
  • моноплан на английски език - monoplane
Случайни думи
Монолит на английски език - Речник: български » английски
Преводи: monolith, Brick, Monolit, Monolyth, monolith building