Патока на английски език

Превод: патока, Речник: български » английски

treacle, molasses
патока на английски език

Допълнителни преводи: патока

Duck, Patocka, the Duck, molasses

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: патока

патока езиков речник английски, патока доналд и чип и дейл, патока доналд, патока доналд бг аудио, патока дафи игри, патока дафи, патока на английски език

Преводи

патладжан на английски език - eggplant, aubergine, aubergines, the eggplant, of eggplant
паток на английски език - drake, duck, kerchief
патология на английски език - pathology, pathologies, the pathology, a pathology
патриарх на английски език - patriarch, patriarch of, the patriarch, a patriarch
тичам на английски език - run, run the

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Патока на английски език - Речник: български » английски
Преводи: treacle, molasses, Duck, Patocka, the Duck, molasses