Пешка на английски език

Превод: пешка, Речник: български » английски

pawn
пешка на английски език

Допълнителни преводи

pawn, a pawn, the pawn, pawns

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

pawn
  • пешка
  • пионка
  • залог

Свързани думи

пешка езиков речник английски, пешка вики, пешка манева, пешка синоним, пешка на доске вечности, пешка саратов, пешка на английски език

Преводи

в на английски език - in, to, at, on, within, into
печена на английски език - baked, roast, roasted, toasted, broiled, liver
печка на английски език - stove, heater, oven, cooker, hot plates, range
пещ на английски език - oven, furnace, kiln, an oven, a furnace
пещера на английски език - cave, cavern, a cave, the cave, caves

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Пешка на английски език - Речник: български » английски
Преводи: pawn, pawn, a pawn, the pawn, pawns