Пиано на английски език

Превод: пиано, Речник: български » английски

pianoforte, piano
пиано на английски език

Допълнителни преводи: пиано

piano, a piano, the piano, cyano

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: пиано

piano
  • пиано
  • бавно

Свързани думи: пиано

пиано езиков речник английски, пиано игри, пиано бар брага, пиано бар камино, пиано бар, пиано бар чикаго, пиано на английски език

Преводи

земетресение на английски език - earthquake, quake, an earthquake, earthquakes, the earthquake
пещера на английски език - cave, cavern, a cave, the cave, caves
пианист на английски език - pianist, a pianist, piano player, piano
пивница на английски език - cantina, pub, alehouse, saloon, porterhouse, drunkard
пиво на английски език - beer, ale, pivo, of beer, beers

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Пиано на английски език - Речник: български » английски
Преводи: pianoforte, piano, piano, a piano, the piano, cyano