Пивница на английски език

Превод: пивница, Речник: български » английски

drunkard
пивница на английски език

Допълнителни преводи: пивница

cantina, pub, alehouse, saloon, porterhouse

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: пивница

pub
 • кръчма
 • пивница

cantina
 • пивница

alehouse
 • пивница
 • кръчма

public house
 • кръчма
 • пивница
 • хан

wineshop
 • кръчма
 • пивница

drinking place
 • пивница

porterhouse
 • бирария
 • пивница

saloon
 • салон
 • кръчма
 • пивница
 • салон-вагон
 • вид голям закрит автомобил
 • бар

Свързани думи: пивница

пивница езиков речник английски, пивница астана, пивница тольятти меню, пивница москва, пивница чертовка краснодар, пивница астана фото, пивница на английски език

Преводи

пианист на английски език - pianist, a pianist, piano player, piano
пиано на английски език - piano, a piano, the piano, cyano, pianoforte
пиво на английски език - beer, ale, pivo, of beer, beers
пигмеи на английски език - pygmies, pygmy, the pygmies
суетливия на английски език - fussy, fuss, the fuss

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Пивница на английски език - Речник: български » английски
Преводи: drunkard, cantina, pub, alehouse, saloon, porterhouse