Сектант на английски език

Превод: сектант, Речник: български » английски

dissenter
сектант на английски език

Допълнителни преводи

sectarian, nonconformist, revivalist, dissenter, sectary

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи

sectarian
  • сектант

nonconformist
  • сектант
  • свободомислещ човек

revivalist
  • сектант

dissenter
  • дисидент
  • отцепник
  • сектант
  • противник
  • недоволник

sectary
  • сектант

Свързани думи

сектант езиков речник английски, сектант в доках, сектант из протестантов, сектант протестант в сша, сектант в иудее, сектант синоним, сектант на английски език

Преводи

изложба на английски език - exhibition, show, exposition, display, an exhibition, showing, exhibit
сексуалност на английски език - sexuality, sexual, of sexuality, gender, sex
секта на английски език - sect, cult, a sect, the sect, sect of
секунда на английски език - second, sec, a second, per second
секция на английски език - section, unit, bulgarian, in bulgarian, see in english

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сектант на английски език - Речник: български » английски
Преводи: dissenter, sectarian, nonconformist, revivalist, dissenter, sectary