Сопран на английски език

Превод: сопран, Речник: български » английски

soprano
сопран на английски език

Допълнителни преводи

soprano, a soprano, the soprano

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

сопран езиков речник английски, сопран женски глас, сопран инструмент, меццо сопрано, сопран уикипедия, сопран мецосопран алт, сопран на английски език

Преводи

сонет на английски език - sonnet, a sonnet, the sonnet
сопа на английски език - bludgeon, shillelagh, cona, cudgel, a club, club
сопрано на английски език - soprano, treble, a soprano, soprano voice
сос на английски език - sauce, dressing, gravy, the sauce, a sauce
угнетение на английски език - oppressiveness, oppression, deceit, only depression, it oppression

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопран на английски език - Речник: български » английски
Преводи: soprano, soprano, a soprano, the soprano