Хипопотам на английски език

Превод: хипопотам, Речник: български » английски

hippo, hippopotamus
хипопотам на английски език

Допълнителни преводи: хипопотам

hippo, hippopotamus, a hippo, the hippo, a hippopotamus

Свързани думи

Други езици

Синоними & Преводи: хипопотам

hippo
  • хипопотам

hippopotamus
  • хипопотам

river-horse
  • хипопотам
  • речен кон

Свързани думи: хипопотам

хипопотам езиков речник английски, хипопотам маркира територия, хипопотам спасява антилопа, хипопотам ака, хипопотам спаси антилопа, хипопотам танцува, хипопотам на английски език

Преводи

синдикат на английски език - syndicate, union, trade union, a syndicate, a trade union, combine
хипербола на английски език - hyperbole, hyperbola, the hyperbola, a hyperbola, a hyperbole, exaggeration
хиподрум на английски език - hippodrome, racecourse, racetrack, turf, race course
хипотеза на английски език - hypothesis, case, situation, assumption, a hypothesis, theory, possibility
хиромантия на английски език - palmistry, cheiromancy, chiromancy, thumb

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Хипопотам на английски език - Речник: български » английски
Преводи: hippo, hippopotamus, hippo, hippopotamus, a hippo, the hippo, a hippopotamus