Автомат на беларуски език

Превод: автомат, Речник: български » беларуски

Изходен език:
български
Целеви език:
беларуски
Преводи:
аўтамат
Автомат на беларуски език
Други езици

Свързани думи: автомат

автомат за мляко, автомат за вода, автомат за бира, автомат бакалов, автомат за кафе, автомат езиков речник беларуски, автомат на беларуски език

Преводи

  • автограф на беларуски език - аўтограф
  • автомагистрала на беларуски език - шашы, шаша, шашу
  • автоматизация на беларуски език - аўтаматызацыя, аўтаматызацыі
  • автоматизъм на беларуски език - аўтаматызм
Случайни думи
Автомат на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: аўтамат