Бактерии на беларуски език

Превод: бактерии, Речник: български » беларуски

бактэрыі, мікробы
бактерии на беларуски език

Други езици

Свързани думи: бактерии

бактерии езиков речник беларуски, бактерии в носа, бактерии в ануса, бактерии на ток, бактерии в урината, бактерии презентация, бактерии на беларуски език

Преводи

базел на беларуски език - базэль, базель
базилика на беларуски език - базіліка, базыліка, базіліку
бактериология на беларуски език - бактэрыялогіі, бактэрыёлаг
бакшиш на беларуски език - наканечнік, высокi, рабiць, буда
леденящия на беларуски език - ledenyashtiya

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бактерии на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: бактэрыі, мікробы