Бедност на беларуски език

Превод: бедност, Речник: български » беларуски

Изходен език:
български
Целеви език:
беларуски
Преводи:
беднасць, бедната, беднасьць, беднату, убоства
Бедност на беларуски език
Други езици

Свързани думи: бедност

бедност и богатство, бедност и мизерия, бедност в българия статистика, бедност 2014, бедност в българия, бедност езиков речник беларуски, бедност на беларуски език

Преводи

  • баща на беларуски език - бацька, айцец
  • бедней на беларуски език - bedney
  • бедро на беларуски език - сцягно, бядро, сьцягно
  • бедствие на беларуски език - катастрофа
Случайни думи
Бедност на беларуски език - Речник: български » беларуски
Преводи: беднасць, бедната, беднасьць, беднату, убоства