Болеро на исландски език

Превод: болеро, Речник: български » исландски

Bolero
болеро на исландски език

Други езици

Преводи

бола на исландски език - bola, verkur
болеех на исландски език - sjúkdómur, sjúkdómurinn, sjúkdóm, sjúkdómi, sjúkdóma
болест на исландски език - sjúkdómur, sjúkdómurinn, sjúkdóm, sjúkdómi, sjúkdóma
болница на исландски език - sjúkrahús, sjúkrahúsi, sjúkrahúsinu, spítalans, spítala
спанак на исландски език - spínat, spínati, spínat sem

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Болеро на исландски език - Речник: български » исландски
Преводи: Bolero