Бекон на испански език

Превод: бекон, Речник: български » испански

tocino, lardo
бекон на испански език

Допълнителни преводи: бекон

tocino, el tocino, de tocino, beicon, del tocino

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: бекон

бекон езиков речник испански, бекон цени, бекон с гъби, бекон с мед, бекон състав, бекон по американски, бекон на испански език

Преводи

безсмъртие на испански език - inmortalidad, la inmortalidad, inmotalidad
безумие на испански език - locura, insensatez, necedad, la locura, tontería, demencia
бели на испански език - blanco, blanca, blancos, en blanco, blancas
белите на испански език - blanco, blanca, blancos, en blanco, blancas, blanquear, emblanquecer
морфин на испански език - morfina, la morfina, de morfina

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бекон на испански език - Речник: български » испански
Преводи: tocino, lardo, tocino, el tocino, de tocino, beicon, del tocino