Брошура на испански език

Превод: брошура, Речник: български » испански

Изходен език:
български
Целеви език:
испански
Преводи:
folleto, folleto de, catálogo, el folleto, folletos
Брошура на испански език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: брошура

брошура баумакс, брошура пикадили, брошура фантастико, брошура билла, брошура на кауфланд, брошура езиков речник испански, брошура на испански език

Преводи

  • бронхит на испански език - bronquitis, la bronquitis, de bronquitis
  • броня на испански език - armadura, parachoques, tope, pegatina para, de parachoques, paragolpes
  • брус на испански език - palo, rebaba, Burr, rebabas, fresa, las rebabas
  • бруст на испански език - ronzar, crujido, braza, pecho, de pecho, breaststroke, estilo pecho
Случайни думи
Брошура на испански език - Речник: български » испански
Преводи: folleto, folleto de, catálogo, el folleto, folletos