Декоратор на испански език

Превод: декоратор, Речник: български » испански

decorador, adornista
декоратор на испански език

Допълнителни преводи: декоратор

decorador, decorador de, decoradora, de decorador, decoradora de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: декоратор

декоратор езиков речник испански, декоратор варна, декоратор сатен, декоратор латекс color weekend сатен teflon, декоратор цени, декоратор цветен латекс, декоратор на испански език

Преводи

декламация на испански език - declamación, la declamación, declamaciones, declamation, declamacion
деколте на испански език - cuello, el cuello, del cuello, cuello de, de cuello, pescuezo, istmo
декорации на испански език - decoraciones, adornos, decoraciones de, las decoraciones, las decoraciones de, escenario
декрет на испански език - decreto, el decreto, decreto de, decreto que, decretar, ordenanza, ...
парад на испански език - desfile, desfile de, desfile del, el desfile, del desfile, desfilar, alarde

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Декоратор на испански език - Речник: български » испански
Преводи: decorador, adornista, decorador, decorador de, decoradora, de decorador, decoradora de