Окаменелия на испански език

Превод: окаменелия, Речник: български » испански

fósil
окаменелия на испански език

Допълнителни преводи

petrificado, petrificada, petrificados, petrifica

Свързани думи

Други езици

Преводи

озон на испански език - ozono, de ozono, el ozono, del ozono, capa de ozono
окади на испански език - okada, de okada
окарина на испански език - ocarina, de ocarina, del ocarina, la ocarina, ocarina de
океан на испански език - océano, mar, del océano, marino, al mar
язък на испански език - ¡ay, alas, por desgracia, desgracia, ay, lenguaje, idioma, discurso, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Окаменелия на испански език - Речник: български » испански
Преводи: fósil, petrificado, petrificada, petrificados, petrifica