Полемика на испански език

Превод: полемика, Речник: български » испански

polémica, controversia, pleito, contienda, disputa
полемика на испански език

Допълнителни преводи: полемика

controversia, polémica, la controversia, controversias, controversia en

Свързани думи

Други езици

Свързани думи: полемика

полемика езиков речник испански, полемика ком.уа, полемика уа, полемика синоними, полемика значение, полемика и апология в творбата на паисий, полемика на испански език

Преводи

поле на испански език - campo, campo de, ámbito, terreno, de campo
полезна на испански език - útil, útiles, utilidad, de utilidad, conveniente, enfermedad
полиандрия на испански език - poliandria, la poliandria, poliandría
полигамия на испански език - poligamia, la poligamia
теорема на испански език - teorema, teorema de, el teorema, teorema del, el teorema de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полемика на испански език - Речник: български » испански
Преводи: polémica, controversia, pleito, contienda, disputa, controversia, polémica, la controversia, controversias, controversia en