Против на испански език

Превод: против, Речник: български » испански

contra, hacia, enfrente
против на испански език

Допълнителни преводи

contra, contra la, contra el, en contra, contra de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

против езиков речник испански, против целулит, против пърхот, против изпотяване, против мравки, против хъркане, против на испански език

Преводи

метроном на испански език - metrónomo, del metrónomo, de metrónomo, el metrónomo, metronome
протекторат на испански език - protectorado, protectorado de, de protectorado, el protectorado, del protectorado
протест на испански език - protesta, protestas, de protesta, la protesta, protestar, protesto, reclamar, ...
противник на испански език - adversario, contrincante, rival, oponente, rival para, contrariedad, oposición, enemigo, ...
противовес на испански език - contrapeso, de contrapeso, el contrapeso, contrapeso de, del contrapeso

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Против на испански език - Речник: български » испански
Преводи: contra, hacia, enfrente, contra, contra la, contra el, en contra, contra de