Факсимиле на испански език

Превод: факсимиле, Речник: български » испански

fax
факсимиле на испански език

Допълнителни преводи

facsímil, fax, de fax, facsímile, facsımil

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

факсимиле езиков речник испански, факсимиле на первичных документах, факсимиле подписи, факсимиле викисловарь, факсимиле юридическая сила, факсимиле значение, факсимиле на испански език

Преводи

отряд на испански език - desapego, destacamento, separación, desprendimiento, desprendimiento de, equipo, cuadrilla, brigada, ...
факел на испански език - antorcha, la antorcha, soplete, linterna, antorcha de
факс на испански език - fax, de fax, del fax, por fax, faxes, reproducción
факт на испански език - hecho, hecho de, realidad, efecto
фактически на испански език - en realidad, realmente, realidad, hecho, efectivamente

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Факсимиле на испански език - Речник: български » испански
Преводи: fax, facsímil, fax, de fax, facsímile, facsımil