Цезура на испански език

Превод: цезура, Речник: български » испански

cesura, caesura, la cesura, cesura *
цезура на испански език

Други езици

Свързани думи

цезура езиков речник испански, цезура в музыке, цезура в літературі, цензура нет, цезура это, цезура значение слова, цезура на испански език

Преводи

прицел на испански език - vista, visión, la vista, de vista, lugar de interés, intento, objetivo, meta, ...
цвят на испански език - color, de color, color de, colores, el color, gala, flor, ...
цезий на испански език - cesio, de cesio, el cesio, contenido en cesio, en cesio
целофан на испански език - celofán, de celofán, papel celofán, el celofán, del celofán
целулоза на испански език - celulosa, de celulosa, la celulosa, celulosa de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Цезура на испански език - Речник: български » испански
Преводи: cesura, caesura, la cesura, cesura *