Целофан на испански език

Превод: целофан, Речник: български » испански

celofán
целофан на испански език

Допълнителни преводи

celofán, de celofán, papel celofán, el celofán, del celofán

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

целофан езиков речник испански, целофан за цветя, целофан на едро вносител, целофан цена, целофан опаковки, целофан пликове, целофан на испански език

Преводи

физик на испански език - físico, el físico, físico de, físicos
цезий на испански език - cesio, de cesio, el cesio, contenido en cesio, en cesio
цезура на испански език - cesura, caesura, la cesura, cesura *
целулоза на испански език - celulosa, de celulosa, la celulosa, celulosa de
целунат на испански език - beso, beso de, el beso, un beso, besar, castidad, pureza

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Целофан на испански език - Речник: български » испански
Преводи: celofán, celofán, de celofán, papel celofán, el celofán, del celofán