Цимент на испански език

Превод: цимент, Речник: български » испански

cemento, consolidar
цимент на испански език

Допълнителни преводи

cemento, de cemento, el cemento, del cemento, cemento de

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

цимент езиков речник испански, цимент ангро, цимент декен, цимент термик, цимент за коса, цимент титан цена, цимент на испански език

Преводи

беседа на испански език - hablar, conversación, plática, charla, habla, conferencia, trapalear, coloquio, ...
циклон на испански език - ciclón, ciclones, de ciclones, de ciclón, del ciclón
цилиндър на испански език - cilindro, cilindro de, cilindros, del cilindro, de cilindro
циник на испански език - cínico, cínica, cynic, cínicos, cinismo
цирк на испански език - circo, el circo, de circo, del circo, circo de

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Цимент на испански език - Речник: български » испански
Преводи: cemento, consolidar, cemento, de cemento, el cemento, del cemento, cemento de