Бекон на италиански език

Превод: бекон, Речник: български » италиански

lardo, pancetta
бекон на италиански език

Допълнителни преводи

bacon, pancetta, pancetta affumicata, lardo, speck

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

бекон езиков речник италиански, бекон цени, бекон с гъби, бекон с мед, бекон състав, бекон по американски, бекон на италиански език

Преводи

безсмъртие на италиански език - immortalità, l'immortalità, dell'immortalità, all'immortalità
безумие на италиански език - follia, stoltezza, pazzia, la follia, folle
бели на италиански език - bianco, bianca, white, nero, bianchi, imbiancare, bianchezza, ...
белите на италиански език - bianco, bianca, white, nero, bianchi, sbiancare, imbiancare
добро на италиански език - buono, bene, buona, buon, buone, utile, bravo, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Бекон на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: lardo, pancetta, bacon, pancetta, pancetta affumicata, lardo, speck