Кос на италиански език

Превод: кос, Речник: български » италиански

storto, skew, inclinazione, disallineamento, di inclinazione
кос на италиански език

Други езици

Свързани думи: кос

кос езиков речник италиански, кос алфа, кос стара загора, кос мвр, кос хол, кос смолян, кос на италиански език

Преводи

автономия на италиански език - autonomia, l'autonomia, dell'autonomia, di autonomia, un'autonomia, libertà
корсаж на италиански език - corpetto, corsage, bouquet, del corsage, bouquet di
корсет на италиански език - corsetto, del corsetto, busto, il corsetto, corsetto di, cintura
коса на италиански език - capelli, i capelli, dei capelli, di capelli, pelo, piega, falce, grinza, ...
косинус на италиански език - coseno, del coseno, cosine, il coseno, cos

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Кос на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: storto, skew, inclinazione, disallineamento, di inclinazione