Окаменелия на италиански език

Превод: окаменелия, Речник: български » италиански

fossile
окаменелия на италиански език

Допълнителни преводи

impietrito, Petrified, pietrificato, pietrificata, pietrificati

Свързани думи

Други езици

Преводи

номенклатура на италиански език - nomenclatura, nomenclatura dei, nomenclatura di, della nomenclatura, nomenclatura delle
озон на италиански език - ozono, di ozono, dell'ozono, l'ozono, all'ozono
окади на италиански език - okada, okada ha, di okada
окарина на италиански език - ocarina, di ocarina, dell'ocarina, ocarine, un'ocarina
океан на италиански език - oceano, mare, dell'oceano, sull'oceano, marino

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Окаменелия на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: fossile, impietrito, Petrified, pietrificato, pietrificata, pietrificati