Полка на италиански език

Превод: полка, Речник: български » италиански

mensola, ripiano, scaffale
полка на италиански език

Допълнителни преводи

polka, di Polka, Polka del, di Polka del, Polka di

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

полка езиков речник италиански, полка дот, полка музика, полка кабельная, полка трич трач, полка своими руками, полка на италиански език

Преводи

полицейския на италиански език - polizia, di polizia, police, la polizia, della polizia
полиция на италиански език - polizia, di polizia, della polizia, la polizia, polizia di, legge, diritto
полковник на италиански език - colonnello, colonel, il colonnello
половина на италиански език - metà, mezzo, mezza, semestre, la metà
финансист на италиански език - finanziere, finanziatore, financier, il finanziere, finanziere di

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Полка на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: mensola, ripiano, scaffale, polka, di Polka, Polka del, di Polka del, Polka di