Фронтон на италиански език

Превод: фронтон, Речник: български » италиански

timpano, frontone, vela, gable, a vela
фронтон на италиански език

Други езици

Свързани думи: фронтон

фронтон езиков речник италиански, фронтон театра глобус украшало изречение римского поэта петрония, фронтон это, фронтон театра глобус, фронтон игра, фронтон фото, фронтон на италиански език

Преводи

сплетни на италиански език - scandalo, lo scandalo, scandali, scandalo di, voce, pettegolezzo, chiacchierare, pettegolo, ...
фризьор на италиански език - parrucchiere, parrucchiera, parrucchieri, barbiere
фризьорка на италиански език - hairstylist, parrucchiere, parrucchiera, acconciatore, hair stylist, barbiere
фундамент на италиански език - fondazione, fondamento, foundation, base, fondamenta
фунт на италиански език - libbra, sterlina, pound, chilo, libra, pestare, colpire, ...

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Фронтон на италиански език - Речник: български » италиански
Преводи: timpano, frontone, vela, gable, a vela