Глагол на латински език

Превод: глагол, Речник: български » латински

verbum
глагол на латински език

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

глагол езиков речник латински, глагол 3 клас, глагол обобщение 4 клас, глагол съм, глагол 4 клас, глагол самостоятелна работа 2 клас, глагол на латински език

Преводи

билет на английски език - ticket, a ticket, tickets, fare, the ticket
глава на английски език - chapter, head, per, the head
главоболие на английски език - headache, headaches, a headache
глад на латински език - oculus, fames
гладиатор на английски език - gladiator, gladiators, gladiators in

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Глагол на латински език - Речник: български » латински
Преводи: verbum