Глина на латински език

Превод: глина, Речник: български » латински

argilla
глина на латински език

Свързани думи

Други езици

Свързани думи

глина езиков речник латински, глина цена, глина за печене, глина das, глина за бижута, глина за лице, глина на латински език

Преводи

глашатай на английски език - crier, herald, beadle, bedell, fugleman
глеч на английски език - varnish, enamel
глоба на латински език - elegans, pulcher, poena
глобален на латински език - mundus
склад на латински език - talentum

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Глина на латински език - Речник: български » латински
Преводи: argilla