Сено на литовски език

Превод: сено, Речник: български » литовски

Изходен език:
български
Целеви език:
литовски
Преводи:
šienas, Hay, šieno, Šienavimo, šieną
Сено на литовски език
Свързани думи
Други езици

Свързани думи: сено

сено продава, сеносъбирачи, сено балирано, сено за гризачи, сено за декоративни зайци, сено езиков речник литовски, сено на литовски език

Преводи

  • сенат на литовски език - senatas, senato, senatui, senate
  • сенатор на литовски език - senatorius, Senator, senatorių, atstovaujantis senatorius
  • сепаратор на литовски език - separatorius, atskirtuvas, skirtuvas, skirtukas, separatoriaus
  • сепарация на литовски език - atskyrimas, atskyrimo, atskirti, atskyrimą, separacijos
Случайни думи
Сено на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: šienas, Hay, šieno, Šienavimo, šieną