Сопрано на литовски език

Превод: сопрано, Речник: български » литовски

sopranas, sopranui, soprano, sopran
сопрано на литовски език

Други езици

Свързани думи: сопрано

сопрано езиков речник литовски, сопрано 10 концерт, сопрано 10, сопрано сфогато, сопрано саксофон, сопрано 10 рондо в турецком стиле, сопрано на литовски език

Преводи

просека на литовски език - pjovimas, pjaustymas, pjaustymo, pjovimo, štampavimas
сопа на литовски език - kuoka, mušti kuoka, mušti vėzdu, brūklys, mušti dubingių, vėzdas, klubas, lazda
сопран на литовски език - sopranas, sopranui, soprano, sopran
сос на литовски език - padažas, padažu, padažo, padaže, sauce
софтуер на литовски език - programinė įranga, programinę įrangą, programinė, software, programinės įrangos, siuntinys, paketas

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Сопрано на литовски език - Речник: български » литовски
Преводи: sopranas, sopranui, soprano, sopran