Акционер на македонски език

Превод: акционер, Речник: български » македонски

Изходен език:
български
Целеви език:
македонски
Преводи:
сопственик, акционерот, акционери, на акционер
Акционер на македонски език
Други езици

Свързани думи: акционер

акционер определение, акционер на английски, акционер фаворит ад, акционер значение, акционер фаворит, акционер езиков речник македонски, акционер на македонски език

Преводи

  • акциз на македонски език - акциза, акцизата, акцизи, акцизни, должност
  • акции на македонски език - акциите, удел, споделување, делат
  • акър на македонски език - акра, акр, хектари, акра на
Случайни думи
Акционер на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: сопственик, акционерот, акционери, на акционер