Ведро на македонски език

Превод: ведро, Речник: български » македонски

Најведро
ведро на македонски език

Други езици

Свързани думи: ведро

ведро езиков речник македонски, ведро за доене на овце, ведро за сауна, ведро гвоздей тольятти, ведро за доене, ведро значение, ведро на македонски език

Преводи

вдъхновение на македонски език - инспирација, инспирации, инспирацијата
вегетарианство на македонски език - вегетаријанството, вегетаријанство, бидеме вегетаријанец, да бидеме вегетаријанец, треба да бидеме вегетаријанец
вежливия на македонски език - учтиво, промислена, внимателен, љубезен, вежлив
великан на македонски език - џин, гигант
вкуп на македонски език - вкупната

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Ведро на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: Најведро