Гадела на македонски език

Превод: гадела, Речник: български » македонски

гадење, гадењето, грозен, мачнина, наузеа
гадела на македонски език

Други езици

Преводи

гад на македонски език - гадовите, гад и, гад и се, годината
гадание на английски език - augury, divination, auspice, divining
гадене на македонски език - гадење, мачнина, наузеа, наузеја, болест, болеста
гадже на македонски език - дечко, девојка, момче, дечко се
опал на английски език - opal, muslin, an opal, opals

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Гадела на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: гадење, гадењето, грозен, мачнина, наузеа