Декоратор на македонски език

Превод: декоратор, Речник: български » македонски

декоратер
декоратор на македонски език

Други езици

Свързани думи: декоратор

декоратор езиков речник македонски, декоратор варна, декоратор сатен, декоратор латекс color weekend сатен teflon, декоратор цени, декоратор цветен латекс, декоратор на македонски език

Преводи

галоша на македонски език - галоши
декламация на английски език - recitation, declamation, elocution
деколте на македонски език - вратот
декорации на македонски език - украси, одликувања, декорација, декорацијата
декрет на македонски език - уредба, декретот, указ

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Декоратор на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: декоратер