Декорации на македонски език

Превод: декорации, Речник: български » македонски

украси, одликувања, декорација, декорацијата
декорации на македонски език

Други езици

Свързани думи: декорации

декорации езиков речник македонски, декорации за стена, декорации за стени, декорации с гел лак, декорации за градината, декорации за великден, декорации на македонски език

Преводи

деколте на македонски език - вратот
декоратор на македонски език - декоратер
декрет на македонски език - уредба, декретот, указ
делата на македонски език - дела, случаите, случаи, работите
склад на македонски език - магацин, складиште, акции, акциите

Случайни думи

Случайни думи (български/английски)


Декорации на македонски език - Речник: български » македонски
Преводи: украси, одликувања, декорација, декорацијата